کلیدواژه ها = ماهی قزل آلا
تعداد مقالات: 6

1 عوامل تعیین کننده قیمت تمام شده ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی در قفس های دریایی مازندران
محمود حافظیه*؛ سید محمد وحید فارابی
مشاهده مقاله

2 بررسی اقتصادی و اجتماعی پرورش ماهی در محیط های محصور حوزه جنوبی دریای خزر
عبدالحمید آذری*؛ سید محمد وحید فارابی؛ ابولقاسم روحی؛ مهدی نادری؛ علی مکرمی؛ مژگان اکبری
مشاهده مقاله

3 تاثیر پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) و لاکتوباسیلوس پلانتاروم (Lactobacillus plantarum) بر شاخص‌های رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
رضا صفری*؛ عبداله جعفری؛ عبدالحمید آذری
مشاهده مقاله

4 تاثیر پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) و لاکتوباسیلوس پلانتاروم (Lactobacillus plantarum) بر فلور باکتریایی روده ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و مقاومت آن در برابر یرسینیوزیس
رضا صفری*؛ عبداله جعفری؛ زهرا یعقوب زاده
مشاهده مقاله

5 تاثیر پروتئین هیدرولیز شده ماهی کلیکا معمولی (Clupeonella cultriventris) پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم (Lactobacillus plantarum) بر شاخص های بیوشیمیایی وایمنی ماهی قزل الا رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)
عبدالله جعفری؛ رضا صفری*؛ سید محمد وحید فارابی
مشاهده مقاله

6 تولید بیوسیلاژ از زائدات ماهی قزل آلا و توجیه اقتصادی محصول تولید شده
رضا صفری*؛ حسن نصراله زاده ساروی؛ سید محمد وحید فارابی؛ عبداله جعفری
مشاهده مقاله