بررسی اثرات دو جیره زنده و خشک میکروجلبکی بر ترکیب اسیدهای چرب ضروری در سیکلوپوئید کوپه پود Acanthocyclops trajani (غذای زنده مکمل برای لارو ماهیان آب شیرین)

پذیرفته شده برای پوستر XML
کد مقاله : 1137-CSERC
نویسندگان
1پژوهشکده اکولوژی دریای خزر
2موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور
3استاد دانشگاه
چکیده
دراین مطالعه اثرات دو جیره خشک و زنده میکروجلبکی شامل ترکیب جلبک های Scenedesmus obliqqus و Spirulina maxima بر ترکیب اسیدهای چرب ضروری Acanthocyclops trajani مورد آزمون قرار گرفت. این آزمون با دو تیمار و 3 تکرار در هر کدام طی 30 روز در شهریور 1396 انجام گرفت. نوع و میزان تغییرات اسیدهای چرب در بدن A. trajani متاثر از فرم جیره غذایی بود. میزان (C22:6n3) DHA در کوپه‌پودهای تغذیه شده با مخلوط خشک شده میکروجلبکها بطور معناداری بالاتر (08/1±75/3) از تیمار میکروجلبک های زنده بود. این مطالعه پتانسیل استفاده از میکروجلبک های خشک را جهت بهبود ارزش غذایی در کوپه پودا به عنوان غذای زنده مکمل برای لارو ماهیان آب شیرین نشان داد.
کلیدواژه ها