بررسی اثر استفاده از پودر پوست کیوی (Actinidia sp.) در جیره بر عملکرد رشد ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio)

پذیرفته شده برای پوستر XML
کد مقاله : 1115-CSERC
نویسندگان
دانشگاه
چکیده
هدف از این تحقیق بررسی تاثیر استفاده از پودر پوست کیوی بر شاخص‌های رشد ماهی کپور معمولی بود. برای این منظور، تعداد 300 قطعه بچه ماهی کپورمعمولی با میانگین وزنی 05/0±19 گرم در 15 مخزن ذخیره شد. پودر پوست کیوی در 4 سطح شامل صفر (شاهد)، 1، 3، 5 و 7 درصد به جیره‌های آزمایش افزوده شد. در پایان دوره 60 روزه آزمایش، شاخص‌های رشد در تیمارهای آزمایش مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که شاخص‌های مربوط به رشد شامل وزن ‌نهایی، نرخ‌ رشد ‌ویژه و کمترین ضریب‌تبدیل ‌غذایی، در تیمارهای مختلف تفاوت معنی‌داری نداشت (05/0<P). به طور کلی به نظر می‌رسد که استفاده از پودر‌ پوست ‌کیوی تا سطح 7 درصد تاثیر منفی بر رشد ندارد.
کلیدواژه ها