بررسی اثر عصاره مخمر بر پارامترهای ایمنی زمان قبل و پس از تنش حرارتی در ماهی سی بریم (Sparus aurata)

پذیرفته شده برای ارائه شفاهی XML
کد مقاله : 1072-CSERC
نویسندگان
1مسئول فنی/شرکت پرورش ماهی در قفس طرح توسعه نیکسا
2شرکت طرح توسعه نیکسا
چکیده
پس از 8 هفته تغذیه ماهیان جوان سی بریم با 40 گرم در کیلوگرم غذا از نوپرو، آنزیم های کبدی و پروتئین کل در ماهیان تغذیه شده با این مکمل، هیچ تغییر معنی داری در مقایسه با گروه شاهد نداشتند و حتی مقادیر آن ها کمتر از گروه شاهد بود. اما پس از 7 روز از تنش مزمن حرارتی، آنزیم های آلانین آمینوترانسفراز، آلکالین فسفاتاز و آسپارتات ترانس آمیناز و همچنین پروتئین کل در مقایسه با گروه شاهد افزایش داشتند. نتایج این مطالعه نشان داد که استفاده از مکمل نوپرو در بهبود سیستم ایمنی پس از تنش حرارتی موثر باشد، بنابراین استفاده از این مکمل در مناطقی که با این مشکل مواجه اند می تواند به کاهش استرس و تلفات منجر شود.
کلیدواژه ها