20-21 آذر 1397
ورود به سامانه
عضویت
صفحه اصلی
اطلاعات همایش
درباره
سخن دبیر همایش
سازمان همایش
اهداف همایش
محورهای همایش
تاریخ های مهم
کمیته علمی
مقالات
ارسال و پیگیری مقاله
مقالات پذیرفته شده
راهنمای نگارش و ارسال مقاله
مقالات منتشر شده
راهنمای تهیه پوستر مقاله
برنامهها
کارگاههای آموزشی
زمانبندی برگزاری همایش
برنامه پانل های همایش
زمانبندی کارگاه های آموزشی
ثبت نام
راهنمای ثبت نام
فرم شرکت در همایش
شرکت در کارگاههای آموزشی
فرم ثبت نام حمایت کنندگان
صدور صورت حساب و پرداخت هزینه
مشاهده کارت شرکت در همایش
حمایت کنندگان
فهرست حمایت کنندگان
اخبار
تماس با ما
اطلاعیه
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
6
1
عوامل تعیین کننده قیمت تمام شده ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی در قفس های دریایی مازندران
محمود حافظیه
*
، سید محمد وحید فارابی
مشاهده مقاله
2
بررسی اقتصادی و اجتماعی پرورش ماهی در محیط های محصور حوزه جنوبی دریای خزر
عبدالحمید آذری
*
، سید محمد وحید فارابی، ابولقاسم روحی، مهدی نادری، علی مکرمی، مژگان اکبری
مشاهده مقاله
3
تاثیر پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) و لاکتوباسیلوس پلانتاروم (Lactobacillus plantarum) بر شاخصهای رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
رضا صفری
*
، عبداله جعفری، عبدالحمید آذری
مشاهده مقاله
4
تاثیر پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) و لاکتوباسیلوس پلانتاروم (Lactobacillus plantarum) بر فلور باکتریایی روده ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و مقاومت آن در برابر یرسینیوزیس
رضا صفری
*
، عبداله جعفری، زهرا یعقوب زاده
مشاهده مقاله
5
تاثیر پروتئین هیدرولیز شده ماهی کلیکا معمولی (Clupeonella cultriventris) پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم (Lactobacillus plantarum) بر شاخص های بیوشیمیایی وایمنی ماهی قزل الا رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)
عبدالله جعفری، رضا صفری
*
، سید محمد وحید فارابی
مشاهده مقاله
6
تولید بیوسیلاژ از زائدات ماهی قزل آلا و توجیه اقتصادی محصول تولید شده
رضا صفری
*
، حسن نصراله زاده ساروی، سید محمد وحید فارابی، عبداله جعفری
مشاهده مقاله