نویسنده =
تعداد مقالات: 4

1 بررسی اثر ال کارنتین و روغن ماهی بر روی شاخص نرخ انباشت چربی (FDR)در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان 15 گرمی طی دوره پرورش به مدت 30 روز
مجید عابدی* ، لیدا شجاعی، یاسمن فهیم دژبان، عباس قاسمیان قادی
مشاهده مقاله

2 بررسی اثر ال کارنتین و روغن ماهی بر روی شاخص مصرف غذای روزانه (DFI) در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان 15 گرمی طی دوره پرورش به مدت 30 روز
مجید عابدی* ، عباس قاسمیان قادی، لیدا شجاعی، یاسمن فهیم دژبان
مشاهده مقاله

3 بررسی اثر پوشش خوراکی کازئینات سدیم حاوی عصاره بابونه شیرازی(Anthemis tinctoria) بر شاخص پراکساید در فیله ماهی قزل‌آلای‌رنگین‌کمان طی دوره نگهداری در یخچال
یاسمن فهیم دژبان* ، عباس قاسمیان قادی
مشاهده مقاله

4 تأثیر پوشش خوراکی کازئینات سدیم حاوی عصاره بابونه شیرازی(Anthemis tinctoria) بر تغییرات شاخص TVN در فیله ماهی قزل‌آلای‌رنگین‌کمان طی دوره نگهداری در یخچال
یاسمن فهیم دژبان* ، عباس قاسمیان قادی
مشاهده مقاله