نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | بررسی رفتار و آگاهی شهروندان بوشهری نسبت به مصرف میگو وحشی و پرورشی | |
حکیمه فکراندیش* ، شریعت دارایی | ||
مشاهده مقاله | ||
2 | اثر صمغ کارژینان افزوده شده به لعاب ناگت ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus) بر مقدار جذب روغن و ویژگیهای فیزیکی آن | |
حکیمه فکراندیش* ، سپیده شیرکو، انیسه جمشیدی | ||
مشاهده مقاله | ||
3 | مطالعه ویژگی‏های پروتئین هیدرولیز شده ضایعات ماهی کپور نقره‏ ای (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از آنزیم آلکالاز | |
حکیمه فکراندیش* ، غلامرضا منصوری | ||
مشاهده مقاله | ||
4 | مطالعه تأثیر آب انار بر خصوصیات شیمیایی، اکسیداتیو و حسی ماریناد ماهی مید پشت سبز (Chelon subviridis (Valenciennes, 1835)) نگهداری شده در یخچال | |
حکیمه فکراندیش* ، زینب نیدی، انیسه جمشیدی | ||
مشاهده مقاله |