کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | بررسی اثر پوشش خوراکی کازئینات سدیم حاوی عصاره بابونه شیرازی(Anthemis tinctoria) بر شاخص پراکساید در فیله ماهی قزلآلایرنگینکمان طی دوره نگهداری در یخچال | |
یاسمن فهیم دژبان* ، عباس قاسمیان قادی | ||
مشاهده مقاله | ||
2 | تأثیر پوشش خوراکی کازئینات سدیم حاوی عصاره بابونه شیرازی(Anthemis tinctoria) بر تغییرات شاخص TVN در فیله ماهی قزلآلایرنگینکمان طی دوره نگهداری در یخچال | |
یاسمن فهیم دژبان* ، عباس قاسمیان قادی | ||
مشاهده مقاله |