کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | مطالعه تأثیر آب انار بر خصوصیات شیمیایی، اکسیداتیو و حسی ماریناد ماهی مید پشت سبز (Chelon subviridis (Valenciennes, 1835)) نگهداری شده در یخچال | |
حکیمه فکراندیش* ، زینب نیدی، انیسه جمشیدی | ||
مشاهده مقاله |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | مطالعه تأثیر آب انار بر خصوصیات شیمیایی، اکسیداتیو و حسی ماریناد ماهی مید پشت سبز (Chelon subviridis (Valenciennes, 1835)) نگهداری شده در یخچال | |
حکیمه فکراندیش* ، زینب نیدی، انیسه جمشیدی | ||
مشاهده مقاله |