مطالعه ای تحلیلی بر نقش Copepoda در آبزی پروری
پذیرفته شده برای پوستر
کد مقاله : 1139-CSERC
نویسندگان
1پژوهشکده اکولوژی دریای خزر
2موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور
چکیده
کوپه پودا(Copepoda) یکی از مهم ترین گروه های زئوپلانکتونی در زنجیره غذایی آب های شیرین و شور می باشند که به دلیل ارزش غذایی بالا (به صورت مکمل و یا جایگزین کامل) به عنوان یک غذای زنده مهم در صنعت آبزیپروری در سالهای اخیر مورد توجه قرار گرفتهاند. تغذیه لاروهای ماهی با غذای زندهای مانند روتیفر و ناپلی آرتمیا در اغلب موارد نتوانسته تا رشد و به خصوص نرخ بازماندگی مطلوبی در لاروهای گونه های مختلف از آبزیان ایجاد نماید. گزارشاتی از بهره گیری موفقیت آمیز کوپه پودا در پرورش لارو ماهیان گوناگون اعم از زینتی یا خوراکی داده شده اند.
کلیدواژه ها