شناسایی عوامل تهدید کننده پرورش ماهی در قفس
پذیرفته شده برای پوستر
کد مقاله : 1035-CSERC (R2)
نویسندگان
زیبا رضوانی گیل کلایی1 ، فرهاد عقلمندی 2 ، فرشیده حبیبی3 ، علی رضایی نصرآباد4 ، مجیدl نظران4 ، غلامرضا سالاروند5 ، علی اکبر صالحی6 ، علی دشتی7 ، حسام کیاکجوری7
1موسسه تحقیقات علوم شیلاتی
2کارشناس آزمایشگاه انگل شناسی آبزیان - پژوهشکده اکولوژی دریای خزر
3کارشناس آزمایشگاه- پژوهشکده اکولوژی
4پژوهشکده اکولوژی دریای خزر
5کارشناس آزمایشگاه
6کارشناس ارشد تکثیر و پرورش _ پژوهشکده اکولوژی دریای خزر
7کارشناس
چکیده
امروزه بشر با فقدان آب شیرین ، کمبود غذا و تخریب محیط زیست مواجه است که در این راستا هزاران نفر در جهان به واسطه کمبود مواد غذایی می میرند. همچنین تولید گوشت قرمز و محصولات کشاورزی با برخی محدودیت ها روبرو میباشد در حالیکه 75 % سطح کره زمین از دریا پوشانده شده بنابراین دریاها میتوانند یکی از ظرفیت های بالقوه برای تولید مواد غذایی باشند زیرا دریا به علت وسعت بالا ، خودپالایی ، تهویه ی خوب آب ، عدم نیاز به اکسیژن دهی ، کاهش هزینه ی استهلاک و استفاده از محیط طبیعی بستر مناسبی را برای پرورش ماهی در قفس فراهم نموده است. ولی در این راستا عواملی از قبیل بیماریها ی ژنیتیکی،تغذیه ای) ، انگلی و آسیب های فیزیکی و زیست محیطی و همچنین وجود جانوران شکارچی و ....پرورش دهنده را با مشکل مواجه میکند لذا باید با پیش بینی این تهدیدها و خطرات ، عوامل تهدید کننده را تا حد امکان کاهش داد و پرورش دهنده بتواند با آسودگی کار را ادامه دهد و تولیدش از نرخ رشد بالایی برخوردار شود.
کلیدواژه ها